Printer Friendly Version Veče saradnje i prijateljstva @ 19 January 2021 01:29 PM

Ambasada Republike Srbije u Indiji u saradnji sa produkcijskom kućom „Elegance production“ organizovala je, 13. januara 2021. prezentaciju turističke ponude i kulture Republike Srbije, kao i sličnosti dveju naroda i kultura, te mogućnostima unapređenja saradnje u navedenim oblastima. Manifestacije je ovoga puta – zbog specifičnosti trenutka – organizovana u vrtu rezidencije ambasade Republike Srbije u okviru kompleksa u Delhiju.
Događaju je prisustvovalo više desetina (a u okviru maksimalnog  kapaciteta radi očuvanja socijalne distance i propisa o organizaciji skupova na otvorenom prostoru) predstavnika diplomatskog kora, poslovnih, kulturnih i turističkih krugova u Delhiju.
Tehničku podršku volonterski je obezbedila produkcijska kuća „Elegance production“ koja se postarala i za prisustvo predstavnika više indijskih medija (koji su poklonili izuzetnu pažnju ovom događaju).
Kako je manifestacija održana na Lohri (praznik radosti i druženja među ljudima), kao deo programa organizovano je i paljenje „vatre prijateljstva“.