Printer Friendly Version Вече сарадње и пријатељства @ 19 January 2021 01:05 PM

Амбасада Републике Србије у Индији у сарадњи са продукцијском кућом „Elegance production“ организовала је, 13. јануара 2021. презентацију туристичке понуде и културе Републике Србије, као и сличности двеју народа и култура, те могућностима унапређења сарадње у наведеним областима. Манифестације је овога пута – због специфичности тренутка – организована у врту резиденције амбасаде Републике Србије у оквиру комплекса у Делхију.
Догађају је присуствовало више десетина (а у оквиру максималног  капацитета ради очувања социјалне дистанце и прописа о организацији скупова на отвореном простору) представника дипломатског кора, пословних, културних и туристичких кругова у Делхију.
Техничку подршку волонтерски је обезбедила продукцијска кућа „Elegance production“ која се постарала и за присуство представника више индијских медија (који су поклонили изузетну пажњу овом догађају).
Како је манифестација одржана на Lohri (празник радости и дружења међу људима), као део програма организовано је и паљење „ватре пријатељства“.